Partycentrum ‘t Maxend bestaat uit een drietal prachtige dynamische zalen. Al onze zalen zijn uniek in hun soort en bovendien beschikken ze over alle faciliteiten die bij een feest, evenement of luxe diner van belang zijn.

Bovendien zijn de zalen naadloos aan elkaar te schakelen, waardoor er een prachtig complex ontstaat met een totale capaciteit van wel 500 personen. Op deze manier zijn er talloze mogelijkheden om ons Partycentrum perfect op uw wensen aan te laten sluiten.

Lees hier onder over de verschillende zalen om meer te weten te komen:

Het Eetcafe.

Ons warme, gezellige eetcafe is uitermate geschikt om à la carte te dineren. Naast de 24 zitplaatsen om te dineren is Het Eetcafe eenvoudig om te toveren tot een uitstekende locatie om uw verjaardag, jubileum bedrijfsborrel te houden. U kunt hier met wel 80 personen terecht. De karakteristieke bar vormt het hart van Het Eetcafe, dat al jaren een bron van warmte en gezelligheid is. Bovendien is Het Eetcafe uitermate geschikt als ontvangst- of receptie-ruimte voor uw feest.

De Meierij.

Deze zaal is gelegen tussen Het Eetcafe en De Brabantzaal in. Deze centrale ligging geeft de zaal zijn dynamische karakter. De Meierij kan onderdak geven aan een geheel op zichzelfstaand feest. Daarnaast is De Meierij te gebruiken als dinerzaal, vergaderruimte of net waar uw feest behoefte aan heeft. Bovendien is de gehele scheiding tussen De Meierij en De Brabantzaal verwijderbaar, waardoor een nog grotere zaal ontstaat om uw feest in te huisvesten.

De Brabantzaal.

Onze trotst. Deze grootste zaal is geheel achterin gelegen en biedt toegang tot onze binnentuin. Bovendien is De Brabantzaal samen te voegen met De Meierij om nog meer ruimte voor uw feest of evenement te bieden. Naast feesten en partijen bezit De Brabantzaal alle faciliteiten voor onder andere vergaderingen, optredens of presentaties. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Voor een antwoord op maat, klik op “Contact & Route” en stel ons direct uw vraag, via internet of telefoon.

Al onze zalen zijn aan te sluiten op onze dynamische rookruimte, die dezelfde sfeer biedt als de rest van het Partycentrum, maar dan binnen de grenzen van het rookbeleid.